Edellisen kokeen jälkeen en ollut täysin tyytyväinen suoritukseemme, eikä ykkönen tuntunut täysin ansaitulta, mutta tämän päivän kokeesta en voi sanoa samaa! :D Miro oli loistava! :) Haisteli lattiaa tänäänkin, joo, mutta aika vähän loppujen lopuksi. Liikkeiden välillä ei juurikaan piippaillut, mutta tuntui sanallisista kiitoksistani ja etenkin silittelyistä lähtevän lentoon, ja pelkäsinkin sitten että karkaa kehästä loppupalkalle! :D Mutta ei onneksi tehnyt niin, tämä on tätä oman pään sekasta ressaamista ja kuvittelua.. ;) Ensi kerralla ehkä uskallan jo rentoutua, enkä häslää liikkeiden välejä.. :)

Mutta tosiaan tämän päivän kokeesta oli siis kotiintuomisena EVL1 304,5 pisteellä, KP ja luokkavoitto.. :) Tuomarina jälleen Allan Aula. Liikkeet tehtiin kahdessa osassa, ruudusta poikki.

Paikalla istuminen 9½. Alussa oli tehnyt lattian pikahaistelun, mutta sitten keskittyi paikallaoloon. :)

Paikalla makaaminen 8½. Sama juttu kun edellisessä ja lisäksi teki sammakkovenytyksen kun olin palaamassa sen luo.. Tämän se tekee silloin tällöin reeneissäkin. kaipa se rauhoittelee.. Vatsa ei nouse lattiasta milliäkään, mutta liikkuu eteenpäin hitusen maata myöten venytellessään..

Seuraaminen 9. Nyt oli hyvää seuraamista, juuri niinkuin me se osataan!! Jes! Ainoastaan itse olen todella huvittava näky ko hiippailen pitkin kenttää paskajäykkänä! :D RUMAA!! :D

Idari 10. Kaikki asennot kai nopeita ja hyvin pysyi. Kulmatyöskentelyyn täytyy kiinnittää enemmän huomiota.

Luoksetulo 8. Valuuuiiii, mutta ei pahasti.. :)

Ruutu 10. Olipa hilkula ettei mennyt takaa yli, mutta kai sinne takapuolen ja viivan väliin jäi semmonen 10 cm. ;) Huusin siis vain liian myöhään maihin. Loppuosa tosi hyvä!

Ohjattu nouto 10. Jäi aika pahasti vinoon merkille (niin että häntä oli kohti sitä oikeaa kapulaa), mutta silti pyörähti hienosti oikeaan suuntaan ja loppu hyvä.

Metalinouto 10. Vähän olis ehkä saanu olla vauhikhaampi..

Tunnari 10. Hyvä, rauhallinen ja varma tunnari.. :)

Kauko-ohjaus 10. Tällä kertaa asettelin Miron takapuolen tarkasti viivalle, ettei käy optinen harha niinkuin Kemijärvellä! ;) Ja Miro liikkui ehkä 3-5 cm, eli ei käytännössä lainkaan! Oikein hyvä! :)

Mutta nyt siis meillä on kaksi evl:n ykköstulosta kasassa. Kolmatta tavoitellaan ensimmäistä kertaa kuukauden päästä. Se viimeinen ykkönen on varmasti vaikein saavutettava, noin henkisellä puolella, mutta en ota siitä paineita. Se kolmas ykkönen tulee kun on tullakseen, mutta jos kuukaudessa ei mitään katastrofaalista tapahdu treenirintamalla, niin kyllä meillä on ihan realistiset mahdollisuudet siihen jo maaliskuun kokeessa.. Katsotaan miten käy! ;) Nyt otetaan viikko, kaks kevyesti ja sitten reenaillaan kevyesti taitoja yllä pitäen! :)