Eilen aamula reenathiin taas reenikaverin kans ja oli mukava setti. Muutamaa liikettä ja välissä paljon analysointia puolin ja toisin.. :)

Seuraamista. Edistää aika-ajoin eli otethaan taas "imutus"-kuuri niin saan paikkaa paremmaksi. Juostessa pakkas vähän pomppihmaan, mutta ko kokkeilin vähemmän innostavvaa seuraa-käskyä ja vähän hittaampaa vauhtia, niin heti oli parempi.

Sitten pari vauhtiruutua niin että ruudussa lihapulla.. Silti väkisin olis halunnu hakeutua sivhuun ja etureuhnaan. Ja lopulta ehkä neljäs toisto tosi hyvä, meni perile asti ruuthuun. Toivottavasti nämä reenit ei aiheuta laiduntamista ruudussa.. Seuraavaksi yritän kuitenki mettästää vihreää fleeceä, että voin tehä hallin maton värisiä lötköpötköjä jota voi "piilottaa" ruuthuun.. :)

Luoksetuloja.. Takapalkala ja pitkähköllä matkala hienot stopit, mutta esnmäisen stopin jälkheisen minun tekemän ilokiljahuksen "jee, hienoa"  takia halus varastaa takapalkale, vaikka en ollu ehtiny kiittää ja vapauttaa.. tähän reeniä.. Stopit on kyllä parantuhneet huimasti ko siirryin käsimerkkeihin ja lyhyen matkan naminheittely-treenitaktiikkaan. Maahanmenot ok. Kyllä tästä liikheestä  ainaki kohtuullisen hyvä tullee.  :)

Paikallaoloa ensin istuen, se hyvä, ei valittamista. Sitten pakkamakkuuta bh-maisesti niin, että seisoin selin Mirhoon ja treenikaveri seurautti ommaansa ja teki kaikkensa häiritäkseen Miroa, mutta Miro pysy hienosti! :) Josko sitä uskaltas kokkeilla tuota bh:ta ens kesänä..

Muutama liikheestä istuminen, ne hyvät, tai ainaki se istu eikä jääny seisohmaan! :D

Nyt  olhaan puoltoista viikkoa täälä Kylmäkoskela ja tokoilut jää varhmaan vähän vähemmälle, mutta toivottavasti päästäis treffaahmaan vesikoirakavereita!