No niin, saathiinpa EVL-peikkoki säikytettyä tuloksena 220,5 pistettä ja EVL3, tuomarina Marja-Leena Hituri. Tyytyväinen olen, ko Miro sai tuloksen,  mutta oli paljon mitä Miro teki paaaljon huonommin ko tavallisesti. Eli ei todellakaan ollu Miro parhaimmillansa. Liikheet tehtiin kahessa osassa, ruudusta poikki. Käyhäänpä sitten läpi liike liikheeltä! :)

Paikalla istuminen 7. Tuijotteli ja haisteli naapurikoirien suunthaan, ja ko ajan tultua täytheen, niin kurkotteli niin nenä pitkälä naapurin tervu-narttua, että aattelin että kaatuu kohta. Grrr!!! Ei se tätä tuttujen koirien kans tee..

Paikkalla makuu 7,5. Haistelua ja tuijottelua. Tosi är-syt-täv-vää!!! Jotain tarttis tehrä!

Seuraaminen 8. Huonoa jopa Miron seuraamiseksi, seilas, tuijotteli ruudun suunthaan seuratessa, vahtaili välilä maisemia, mutta sitten taas toissaalta välilä oli ihan 10 arvosiaki pätkiä. Askelsiirtymisissä pakkas piippailehmaan. Seki hullun ärsyttävvää..

Idari 8,5. Muuten hyvä mutta hithaat istuminen ja maahanmeno. Näihin täytyy reenata lissää napakkuutta. Muuten olin tosi tyytyväinen.

Luoksetulo 8. Vähän valu seisomisessa ja vähän hithaanlainen maahanmeno, mutta vauhti hyvä ja koko liike Miroksi ok! :)

Ruutu 9. Jes!! Tämä oli niin hyvä!! Pistevähennys tuli liian kovasta äänenkäytöstä, vaikka ei vihainen käsky ollukhaan ja siitä että käytti nennää maassa merkin takana.

Ohjattu nouto 5. Merkile hyvin, mutta sitten jäi tuijottahmaan liikkuria "käsky" sanan jälkheen. No auttaa siinä sitten huuella ja osotella suuntaa ko herra ei ees suvaitte minhuun päin kattoa.. :P Huusin sitten kuitenki että oikee -> lähti vasemmalle, huusin seis -> käänty kathoon minua ja uus osotus ja käskytys oikee!! Loppu tosi hienosti. Eli hyvin korjasin! :D

Metallinouto 8. Mennessä kolhautti polvensa estheesseen. Oli matalampi este ko tavallisesti, niin vissiin teki vähän niin ko "vasemmalla käelä" ja siksi kolisi. Takasi käsin sentäs hyppäs kunnola.

Tunnari 0. No voihan keleeen kele!! Tämän kans meilä ei ole ollu ongelmia aikoihin!!! Ja nyt, jätkä pokkana haistellee vain ympyrässä olevista palikoista oikean puolen ja nappas sieltä vain jonku.. Oma olis ollu sielä vasemmalla.. Siis voi elämä.. Eipä olis aatellu että näin käy, mutta kävipä kuitenki.. Harmittaa.. :(

Kauko-ohjaus 7. Taas keskitty ihan johonki muuhun eikä kattonu minhuun päinkhään ko ensmäistä käskyä annoin ja nousi vasta toisela. Muuten hyvä eikä paljoa liikkunu. Tässä jos olis kuunellu alusta asti ja noussu ekala, niin oltas saatu kakkostulos.. :)

Eli tämmöstä tällä kertaa. Miron ilme olis saanu olla kyllä parempi koko kokheen aikana. Oli ylheisesti paljon huonopi ko viimekokheessa. Mutta siihen olen tyytyväinen, että sain ko sainki opetettua kuukauessa tuon ohjatun nouon.. :)
Mutta nyt on aikaa reenailla ja hioa. Helmikuussa otethaan uusiksi. :)