Eilen käythiin Miron kans tokoilemassa kotikokeessa Torkkin hallilla, tuomarina Marja-Leena Hituri.
Jo no joo, Miro järjesti melkosen yllärin paikallaoloissa.

Paikalla istuminen 2 min. Tulen piilosta, Miro istuu. Pääsen kehään saakka, Miro menee maahan. Eikä siinä vielä kaikki,  Miro RYÖMII napa mattoa viistäen, antaumuksella venytellen ainakin kaksi omaa mittaansa!!! Ei hitto, katoin ihan huuli pyöreänä että mitä se tekee!!!???? Sitten pokkana ootti siinä lopun aikaa ko palasin vierele. Hyvästi 30 pistettä.

Eikä siinä vielä kaikki, paikkamakuu. Tulen piilosta, Miro makaa siinä missä pitääkin. Pääsen kehään, Miro RYÖMII TAAS ainakin sen kaksi mittaansa ja PIEHTAROI, kunnes asettuu uudelleen makuulle ja nätisti katsoo kun teen paluuseen kuuluvan lenkin taakse, palaan koiran vierella ja jätkä kaiken huipuksi ponkaiseen vielä istumaan ilman käskyä! Fuck! Hyvästi 20 pistettä. Tässä vaiheessa olin varma, ettei saada edes tulosta, nolo!!! Tokovalio ei osaa paikallaoloja. Grrrr!!! Saamarin pitkä turkki, ei sovi meile!

Noh, vein Miron häkkiin, palkatta tietenkin, odottamaan toisena olevaa suoritusvuoroamme. Kehään mennessä ketutus oli vaihtunut jo huvitukseksi ja mentiin tekemään loput liikkeet hyvällä fiiliksellä.

Seuraaminen 9. Tuomari kehui seuraamista oikein hienoksi kaikin puolin. Pistevähennykset tuli kun Miro jäi yhdessä täyskäännöksessä rapsuttelemaan sekunniksi niskaa (!!) ja siitä kun yhdessä liikkeellelähdössä ei ollut ihan ajantasalla. Tämän liikkeen jälkeen kysyin tuomarilta, että saanko ottaa pannan pois, siltä varalta, että se rapsututtaa ja sain luvan siihen.

Idari 8,5. Puoikas pistevähennys jokaisesta jäävän liikkeen hitaudesta. Asennot oli oikeat. Tämä on meidän heikkous, ehdottomasti.

Luoksetulo 6. Miro katsoi jo pysäytysmerkkejä sen näköisenä, että kohta mennään merkillä. Luoksetulossa se sitten vilkaisi ekaa merkkiä juuri silloin, kun annoin käsimerkin pysähtymiseen, joten tietenkin jouduin antamaan uuden käskyn. Lisäksi maahanmeno oli hidas.

Ruutu 10. Meni hitaasti, ruudussa oli nippa nappa, toinen tassu juuri viivan päällä, muttei onneksi yli. Loppuosan seuraaminen parasta ikinä!
----
Ohjattu 10. Merkille meno olisi voinut olla nopeampi, muuten ok.

Metallinouto 10. Vähän varovasti otti kapulan suuhun, muuten ok.

Tunnari 10. Ei valittamista. hyvälä vauhila tuli takasikki.

Kaukot 8,5. Ei edennyt, ei niin yhtään! Mutta ekaan vaihtoon tarvitsi kaksi käskyä, kun tuijotteli muualla ensimäisen käskyn aikana, maahanmenot hitaat ja haisteli, sikapossu!!

Yhteispisteet 240,5, EVL2, sij. 2./5

15,5 pistettä jäi ykköstuloksesta, eli 8 paikkamakkuusta ois riittäny, niin olis tullu vielä ykkönen. Plääh. Mutta tämmöstä tämä koiraurheilu on. :) Tämän päivän koe nosti jotenkin hassulla tavalla treeni- ja kisaintoa, outo homma. :D Alun ääliöilystä huolimatta, olen kovin tyytyväinen eiliseen. Miro teki kivasti hommia. 
Nyt vain pitäisi miettiä, että miten nyt paikallaoloja reenaisin niin, ettei Mirolle jää kuvaa, että ryömiminen on ok koska en kieltänytkään. Ryömimisestä pääsin kieltämään kyllä sitten kehän ulkopuolella, mutta tiedä häntä onko tuosta apua.