Uuno, Unski, pörröperro, jonka nimeä ei ole vieläkään lyöty lukkoon, lensi tänään meille Siskoni Jasminan kanssa ! <3 Jasmina meni eilen Maarit-kasvattajan luo junalla ja tänään aamulla aikaisin lensivät Unskin kanssa lentokoneella tänne meille. Olin lapsukaisten kanssa kentällä vastassa ja niin reippaasti tutustui Unski pikkuisiin. :) Matka oli mennyt hienosti ja pippaamista oli ollut lähinnä aamun taksimatkalla ja hetkittäin lentokoneessa. 

IMG_5101-normal.jpg

Meillä tutustuminen Miroon meni nätisti, ensin ulkona, sitten sisällä. Miron suhtautuminen Unskiin on lähinnä luokkaa evvk, vaikka vähän kuitenkin kiinnostaa. Leikkimään ei vielä voi alentua. ;) 

IMG_5163-normal.jpgIMG_5171-normal.jpgIMG_5172-normal.jpg

Ruokaa on maisteltu, mutta melkoinen haaveilija tuo syödessään kyllä on, mutta eiköhän se opi pistämään vähän vauhtia siihen kun huomaa ettei haaveilu kannata, koska muuten sapuskat katoaa Miro-papan massuun. ;) 

Muuten päivä on mennyt leikkien, nukkuen, leikkien ja nukkuen. :) Lasten kanssa Uuno on ihana, nätisti menee leikit, vaikka välillä hammastakin täytyy kokeilla. ;) 

Illalla talon isäntäkin tuli töistä ja hyvää pataa oli Unski heti hänenkin kanssaan, tottakai.

Maaritille kaunis kiitos tästä ihanasta pallerosta! Katsotaan mitä me tästä saadaan ajan saatossa muovattua. ;)