Aika kuluu niin hurjan nopeaa ja tuntuu ettei millään ehtisi sivuja päivitellä. Mutta nyt siis jotain yhteenvetoa menneeltä kesältä. :)

Tardakin vaikutus tuli ja meni. Sen huomasin, että Miro ei kaahottanut niin mahdottomasti lenkillä, ja pissojen nuoleskelu väheni dramaattisesti, ihanaa. Mutta sitten Tampereen reissulla (jossa hormonien olisi vielä pitänyt vaikuttaa) Miro oli sitä mieltä, että Stellan olisi ihan hyvin voinut astua vaikka väkisin. :P No joo, antaa nyt nuiden pallien olla. (tähän sellainen miehen ja Miron huojentunut huokaus. :))

Tampereen reissu oli mukava. Ehdittiin käymään vesikoiratreeneissäkin () muistelemassa hakuhommia ja niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, niin Miro teki kaksi hienoa ilmaisua (+yksi suorapalkka) vaikka edellisistä hakutreeneistä on kulunut vähintäänkin puolitoista vuotta. Ihana karvapää!  Minua kyllä niiiin harmittaa, että tämä harrastus on jäänyt arjen jalkoihin... :(
Samalla treenireissulla nähtiin myös Miron poikaa Hiisiä. Hiisi on kyllä ihanan avoin perropoika, joka omaa ison egon, kuten isänsäkin. Oli tosi hienoa nähdä Hiisi hommissa. Ensi kerralla lähden kyllä tallustelemaan perään, kun Hiisi lähtee jäljelle.

Agirintamalle kuuluu sen verran, että tehtiin sellainen ratkaisu, että palaan Miron ohjaksiin (Miro parka). Jenna saa nyt keskittyä ihanaan Naava-briardiinsa  ja Pekkoon joka hienosti kotikisoissa nousi kolmosiin! Jenna on ollut kyllä aivan huippu Miron kanssa enkä osaa tarpeeksi Jennaa kiittää työstä, minkä Miron eteen on tehnyt. Puolessa vuodessa Jenna treenasi ja nosti Miron kolmosiin, loistava pari! Ja jos minun ja Miron agista ei meinaa tulla mitään, niin ehkä uhkailen, kiristän ja lahjon Jennan takaisin Miroa ohjaamaan. ;) Mie voin sillä aikaa treenata Naavan kanssa tokoa ja metsälajeja! ;)

Mutta tästä jatketaan, Miro saa toistaiseksi pitää pallinsa ja treenata minun kanssa agia. :) Loppuun vielä tooodella vanha kuva Miron vesiloikista.