Sain Maaritilta ihania kuvia Nuuskusta ja Tadosta. Nuusku oli tänään pyörähtänyt pentunäyttelyssä ja päässyt sen jälkeen turkistaan, niinkuin Neakin.. :) Kuoriutui minun mieleinen kalju poika sieltä! Vallan ihana! Kelpais mullekki.. ;)

Nuusku


Karvoilla..


...ja ilman.


ja taas karvoilla..


..ja taas ilman..   On niiiiin minun silmää hivelevän kaunis kaljuapina!!
Varo vaan Katja etten tule ja varasta teiltä tätä ihanuutta.. ;)
 


Tado


Ja on Tadokin todella komee!! Kovin on Miromainen pää..   :)


Äitin perässä, majakka ja perävaunu.. :)

Ja enemmän kuin mielelläni ottaisin kuvia ja kuulumisia muistakin pojista vastaan! Joten pliis, laittakaahan tulemaan! ;)

 

Sitten vähän tämän päivän reeneistä.. :) Mukavalla ilhmeelä teki, vähän liianki innokas alussa.. :)

Ruutua otin. Ne kivasti.. Hyvin ja hyvälä vauhila mennee sisäle, joskin välilä on turhan lähelä rajanauhoja.. Sitten otin myös ruudun loppukuvioita ja loppua kohti parani seuraamaan tulo..

Stoppeja, ihan mukavasti kahen käen käsikäskylä, maahanmenotki ihan ok. selvästi meän heikoin liike..

Leikittelyä metallikapulalla. Härnäsin, heitin ja juoksin pakoon ja palautti hienosti laukala.. Mutta sitten normi noudossa yritin peruuttamalla juosten saaha vauhtia, niin kovensi vain ravia.. :) Hmph.. :)

Seuraamispätkiä, ja varsinki juosten seuraaminen hienoa, kovala ravila oikeassa kohassa.. Jes. Askelsiirtymiset hyvät.

Ohjatun noudon alkeita tennispalloilla, Miro keskelä pallot viien metrin päässä oikealla ja vasemmalla Miron kans samassa linjassa. Käsimerkki ja hae-käsky. Hyvin toimi, varsinki ko teki kolmatta- ja siitä etheenpäin toistoa. Pikkuhiljaa palloja taaemmas ja neki ok. Tämä tuntuu hyvältä tavalta opettaa tämä liike.. Jatkoa seuraa.. :)