Viikonloppuna Miro pääsi ensmäistä kertaa sorsamettäle. Seurana oli isäntä ja sen veljenpoika. Hienosti Miro oli käyttäytyny ja pysyny hallinnassa rantakivikkoja kulkiessa. Hyvä tuuri oli mettämiehilä ollu ja veljenpoika saiki puotettua yhen sorsan.. Miro oli ollu ihan kummissansa että mikä ihmeen haiseva ja lämmin rapapallo se siihen tupsahti eikä ollu heti sorsaa suuhunsa ottanu vaan oli hypänny viehreisen kiven pääle ja tushissu ja tuijotellu sieltä...
Pienen kannustamisen ja sorsan "kuoliaaksisäikytyshaukun" jälkheen Miro kuitenki otti lintuvainaan suuhun, ensin siivestä roikottaen ja sitten jo kunnon otheela ja kanniskeli sitä ylpeänä ympähriinsä.. :) Sitten lintua piilotelthiin pitkin maita ja mantuja ja lähetethiin Miro "etsi"-käskylä sitä hakheen ja voi mahoton mikä vauhti ja löytötarkkuus! Vaikka sorsan yritti viskata kuinka kauas ihmisjäljestä, niin Mirola ei ollu pienintäkhään vaiketutta sitä löytää.. :)

Mielenkiinnola ootan seuraavaa sorsastusreissua, että kuinkahan sitten mahtaa käyä.. Jokohan hakkee suohraan puotuksesta vai vaatiiko vielä rohkasua.. Sen näkkee sitten ja raportoin sitten taas tänne.. ;)


Tokoa päästhiin reenaahmaan häiriössä, ihanaa, kiitos Minna ja Raisa! Enitenhän minua jännittää voi-luokan kokheessa se kehhään meno ko koirat on irti, mutta ainaki tässä harjotuksessa Miro toimi aivan loistavasti vaikka otin suohraan autosta ilman että olis saanu ensin jonku aikaa tarkkailla uutta paikkaa ja rauhottua.. 
Paikallamakku ok, mutta muut liikheet oliki sitten ihan ala-arvosia.. Seuraaminen surkeaa, tuijotteli muuale eikä keskittyny, ruutu oli ihan hukassa jne.. Ainoa mikä toimi oli kaukokäskyt, mitkä onnistu kympin arvosesti! :) Liikheestä istumisessa istu, mutta h-i-t-h-a-a-s-t-i..  Luoksetulossa seisomine valu, maahanmeno ja vauhti ok..
Seuraamista aattelin reenata imuttamalla ja ruutua mietin että alkasko vähän niinko alusta kosketusalustan kans..en tiä.. mutta täytyy miettiä.. :)

Ja ai niin, melkein meinas unohtua.. tokon jälkheen otethiin vielä pieni haku-reeni, mutta Miro oli surkea.. Narttujen pissat kiinnosti enemmän.. grrrr.. ja ensmäinen uhri oli muka niin vaikea löytää vaikka kiersin jo aika läheltä piilon.. lopulta lähetin Miron "ukko"-käskylä maalimiehele ja sieltä hieno irtorulla ilmasu, vaikka käännyin ja kävelin maalimiehestä poispäin.. Toisen maalin Miro löysi ihan itte pienestä ladosta ja sietä taas hieno kiintorulla-ilmasu! Jee!