Täälä olhaan saatu jo kahet ensilumet. Ekat suli samana päivänä pois ja toiset on hyvvää vauhtia katoamassa. Saa nähä koska tullee pysyvä lumi.

Sitten asihhaan.. :) Ekasta tokokokheesta viisastunheena olema reenannu seuraamisen kontaktia tekniikalla "nakki omhaan suuhun ja menoksi". :) Naksuki on ollu ratkaisevassa roolissa ja edistystä on tullu! Ihanaa! Kontakti on jo entisseen verrattuna varsin mainio, mutta on toissaalta tuonu tullessansa edistämistä, johon puututhaan seuraavaksi.

Liikheestä maahanmenoa ja -seisomista olhaan harjoteltu AVO-luokan (?) tyylilä, eli koiran tykö palatessani käyn mutkan sen takana, ennen ko menen vierele. Hyvin on ainaki tähän asti sujunu, eikä Miro ole yrittänykhään liikahtaa paikalthaan. Toivottavasti tämä pyssyyki tämmösenä.. :) Myös noutoa olhaan harjoteltu ja seki mennee ihan mukavasti. Yllätykseksi enmäiselä noutoreenikerrala Miro haki kapulan ja pallautti sen hienosti suohraan perusasenhoon asettuen, josta sitten luovutti kapulan mulle. Olin ihan hämmästyksestä soikeana ja positiivisesti yllättyny, jee! :)

1001365.jpg

Hyppyreeniä

1001360.jpg

Ensilumela

1001363.jpg

Komia poika..