Piiitkään aikaan en ole jaksanut blogia päivitellä, mutta tässä tiivistelmä kuukauen vähäisistä tapahtumista.
Edellisen kokeen jälkeen, meillä oli Miron kanssa kahden viikon totaalinen treenitauko. Niin totaalinen, että matkustin 700 kilsan päähän Mirosta! ;) Vähän jännitti lomalta palatessa, että mahtaako karvanaama mitään enää muistaakaan.. :) Mutta ihan hyvinhän se hommat vielä osasi. Pikkusen oli ylilatautumista pattereissa, eikä Miro meinannu ekoissa reeneissä pysyä hanskassa, mutta siitä se sitten pikkuhiljaa tasottu. :)

EVL:n liikkeitä on otettu tällä- ja viime viikolla ja ihan mukavasti on reenit menny. Mitään sen kummempia erikoisuuksia ei muistaakseni ole ollu. Lisäksi tämän viikon alusta menin töihin, ja ihanteellinen treeni(hoito)vapaa loppui. Olipas kyllä haasteellista sovitella treenejä työviikon oheen.. :) Mutta esim. eilen mentiin illalla yhdeksän jälkeen treenikavereiden kanssa hallille. Otettiin viimeistelyreenit lauantain koetta varten ja mentiinkin lähes kaikki liikkeet läpi. Seuraaminen oli suuurkeaaaa, mutta muut liikkeet ihan ok. Tänään otin vielä ruudun, ja Miro meni ruutuun niin vauhdilla, että takapuoli meni 5 cm takaviivan yli, hmmm.. :) Mutta en ota ressiä. Toivon, että ruutu menee kokeessa kuitenkin nappiin ja toisaalta pelkään, että menee yli (tai jää vajaaksi) niin että rytisee.. :)

Huomenna lauantaina olisi siis ensmäistä kertaa TVA-titteli katkolla, joten eiköhän me mennä ja haeta se kolmas ykkönen sieltä pois kuleksimasta! ;) No joo, en suostu ottamaan paineita. Tokoilu vain tuntuu tällä hetkellä tosi hyvältä Miron kans. Miro osaa ja mie otan rennosti. Nytkään en juurikaan jännitä huomista (ehkä pitäisi), mutta me tehdään parhaamme ja katsotaan, että mihin se riittää. Jos vahinko-nollia ei tule, on meillä ihan realistiset mahdollisuudet siihen viimiseen ykköseen. :) Nyt siis nukkumaan ja keräämään voimia huomiselle. Raportoin mahdolliset tulokset tai kootut selitykset heti kun kokeen jälkeen koneelle pääsen..

Pitäkää meille peukut pystyssä! :)