Viime viikon lauhat yhistettynä kovhaan tuuhleen teki tehtävänsä - Miro sai korvatulehuksen. :( Eilen tehtiin siis Miron kanssa sen elämän toinen, ei terveystutkimuksiin/rokotuksiin liittyvä eläinlääkärikäynti, ja syykin oli sama kuin ensimmäisellä kerralla viitisen vuotta sitten.
Miro alkoi rapsuttaa korvaa ja ravistella päätä loppuviikosta. Yritin korvaa putsailla, mutta siitä ei ollut hyötyä. Eilen korva ärtyikin yllättäen niin pahaksi, että korvalehtikin oli ärhäkän punainen ja rakkuloilla.
Ajoimme siis lauantai-illan ratoksi 50 km:n päähän päivystävälle eläinlääkärille. Korvasta otettiin näyte ja tulehduksen aiheuttajaksi todettiin hiiva. Miro sai kipulääkkeen pistoksena ja korvatipat (2 viikon canofite kuuri) sekä kipulääkkeet (canidryl) mukaan.


Pipi :(

Ainakaan tänään korvan tilanne ei ole vielä helpottunut. Korva oli pitkähkön turkin vuoksi melko raskas ja siksi otinkin Andiksen kauniiseen käteeni ja ajelin 5 terälä karvoja lyhemmäksi ja nyt meillä asuu pienikorvainen wannabe lagotto! :D Mutta toivottavasti kevyempi korva helpottaa korvan tilannetta. Tarvittaessa uus visiitti lääkärille tai/ja ihan kaljut korvat, hih!
Samala täytyy tarkkailla, ettei Mirole pääse tulemaan verikorvaa. Toivothaan, että siltä säästyttäs.


Pienikorvamiro - melkein lagotto :D No ei niistä korvista ihan niin rumat tullu ko mitä pelkäsin. :)