Nähtävästi epäossaamisen määrä tokossa on vakio.. Just ko olhaan saatu ruutu kohtuullisen hyväle mallile, niin sitten tunnari ei sitten ota onnistuakseen milhään, varsinkhaan viehraala kentälä ja kokheen omasesti.. :( Ja tämä on ollu meän "varma" liike pitkhään mutta nähtävästi kuuluu sarhjaan "ossaa se kotona"..
Siis ei hitsi että harmittaa.. Viimeaikoina reeneissä Miro vaihtelevalla menestykselä tuonu oman joko heti, tai sitten kantanu 1-2 väärää ja lopulta ottanu oikean ja ko perhään on otettu uusiksi koko juttu, niin sitten ok.. Mutta tänhään, voi kurjuuksien kurjuus.. ei ees vahingossa voinu tua oikeaa, vaikka viime reeneistä viisastuhneena helpotin, eli otin niin, että väärät yhessä läjässä ja oma puoli metriä kasan takana (niinko tunnaria opetellessa).. Mutta siis ei hitsi..aivan surkea, kenttää piti haistella (kentälä just ennen meitä agiharkat..) ja liikkuria kans ja sitten toi minkä sattuu eikä ees käyny takana oikean tykönä.. Väärät otin elheettömästi pois ja lähetin uuesti..ja taas väärä..
Sitten alotethiin alusta ja sama homma.. Lopulta turhauvuin tein sen virhheen että kielsin väährään koskemisesta vaikka tiän että Miro hyytyy siitä eikä sitten tuo mithään.. Ens kerrala väärän tuonnista kokkeilen semmosta, että häivyn paikalta ja pistän koiran kiinni.. tuo väärän vain pois ottaminen uuesti lähettäminen ei selvästikhään toimi..

Sitten yritin rauhotella mieleni pettymyksestä ja tein muutaman oman pusikkoon piilotuksen ja ne etti mukavasti haistellen.. Lisäksi reeneistä palatessa  kotipihassa otin ison lähän puhtaita vääriä ja sen taakse piilotetun oman, se hyvä. Sitten kuuen läjä vääriä ja oma taakse piilotettuna, seki ok ja lopuksi vielä oma rivistä ja seki ok... Puuuuh.. Kyllä se siis kotona ossaa.. (heh heh,vaikka oikeasti ei paljon naurata..) Nyt tuli ehkä liikaa tunnari-reeniä yhele kertaa turhautumiseni takia.. Mutta pääasia että lopetus onnituhneesseen.. (Ja nyt piethäänki mooonta päivää tokotaukoa..)

Surkuhupasen tunnarin jälkheen otin ruutua.. Kaks lähetystä n.25 metristä.. Mironhan käsken ruudussa suohraan maahan, ilman pyssäyttävvää käskyä ja ekala kerrala etutassut jäi ruudun ulkopuolele. Kävin nätisti siirtämässä keskele ruutua ja siitä pieni palkka. Toinen lähetys ja maahanmeno ihan nappiin ja siitä superpalkka! Jes! :)
(Viime kerrala reenatessa tein yhen lähtyksen läheltä, toisen kisamatkalta, molemmat tosi hyvät ja kerranki maltoin lopettaa siihen. :) )

Sitten kisamaisesti vasta lopuksi purkista palkaten seuraaminen, kaukot ja luoksetulo. Seuraaminen ihan ok, kaukoissa ekassa nousussa ei noussu ekala käskylä ja kävin nostamassa, sitten ok. Luoksetulon pyssäytykset parhaat ikinä, mutta silti sais olla terävämmät..

Ja ai niin, eilen oli meän agin eka harjottelukerta.
Hyppyä ja putkea kerethiin ottaa, molemmat ihan ok, putkessa meinas mennä ohi pari kertaa ko remmin toisessa päässä ollu avustaja ei tainnu aavistaa kuinka voimakas tuo minun lihaskimppu on.. :D
Muuten vähän ärsytti ko Miro olis mielummin viettäny aikansa tekonurmea haistellen (narttuja, aah!) ja kerran jouvuinki viehmään sen takasi aithaan kiini ko ei tekeminen kiinnostanu.. Noh ehkä ens kerrala sitten paremmin.. (Tai sitten lähtee pallit jos ei pikkuhiljaa ala kiinnostaa asihhaan keskittyminen!!  )