Tänhään saathiin pienet hakureenit pysthöön taas pitkästä aikaa, ja täytyy sanoa, että olipa kyllä mukava tarpoa lumisessa mettässä.. :)

Mirola oli kaks maalia ja yks esine, joka tuotti vähän päänvaivaa.. :) Molemmat uhrit löyty mukavasti ja Miro teki hienot kiintorullailmasut, vaikka joutuki kinoksissa loikkihmaan.. :) Ja ainakhaa ensmäisele uhrile ei menny jälkeä pitkin, vaan ihan yhtäkkiä bongas sen ja loikki umpisen läpi kattohmaan, että kukas sieltä mahtaakhaan löytyä.. :) Toisesta en tiä menikö jälkeä pitkin, mutta ilmavainula kuiten haki.. :)

Esihneenä ollu työmaakypärä oli haastava. Kypährään pistethiin irtorulla "sojottahmaan", että sillä sais kypärän ilmastua. Noh, Miro löysi kypärän kyllä hienosti, mutta sitten ei oikein tienny, mitä sille pitäs tehä.. Hetken haisteltuhhaan meinas jatkaa matkaa, mutta sitten aloin kannustahmaan ja kehuhmaan, että juu, ihan oikea löytö! Miro hetken pohti, että mitä kypärälle tekis, ja sitten käänsi sen niin, että sai siitä otheen ja toi sen mulle.. :) Hassu koira.. Täytyy nämä esinehommat otta ihan työn alle ja reenata niitä erikseen, että muistuu hommat miehleen.. :) Mutta ei paihneita.. :)
 

Perjantaina vähän tokoilthiinki. Hyvät häiriöpaikallaolot saathiin. Kerran istuessa yritti haistella naapuhriin käsin, mutta siitä kielsin ja lopetti. Taas oli namipurkki kehän ulkopuolela. Saa nähä mitä tälle haisteluhommale tekis.. Nyt vois olla kätevä semmonen kauko-ohjattava panta, jolla sais annettua "varotuksen" ,että nyt loppu!

Idarissa otin pallopysähyksia ja hyvin pysy kääntymättä. Tunnari ok, ruutu ok, metallinoutoa estheen sivusta heitettynä ja neki ok.. :) Muuta kai ei tällä kertaa otettu..