Tänhään päästhiin taas reenaahmaan häiriössä, ihanaa! Ensin otethiin paikalaolot EVL:n tyyppisesti kehhäänmenoihneen. Paikalla istumisessa olin ensin näkösällä, sitten lopun aikaa piilossa. Hyvin pysy muuten, mutta koirien luo palatessa alko nuuskihmaan maata.. grrrr.. pysy kuiten.. Selvästi rauhotteli ko ei ollu varma, että menikö oikein, ko oli varhmaan toinen häiriössä tehty paikalla istuminen ikinä. Kouluttaja neuvo, että ens kerrala ko haistellee tms.  minun palatessa, niin ei muuta ko takasi piihloon ja paluu uusiksi.
Paikkamakkuu muuten ok, paitsi teki ihan ihme venyttelyt maata myöten minun palatessa, joten tein täyskäännöksen ja käväsin piilossa ja sitten takasi koiran tykö. Maahanmeno ennen paikallaoloa ja sen jälkheen perusasento omasta käskystä, vaikka otethiin EVL-mäisesti käskyt vuorotellen.

Tunnari ok, IHANAAAA!! Jes. Taas niin että oma ensin takana, sitten kisamaisesti ympyrässä.

Ruutu. Ensin läheltä, ne ok. Sitten kaukaa, meni vähän taakse. Beban ja takareunanauhan välhiin jäi varhmaan 20-30cm, mutta pääasia että sisälä. Toinen kisamaisesti seuraamisihneen. Sisälä taas ja nyt etureunassa. Ruudun eessä käännös oikealle ja kutsusta kieppas etukautta seuraahmaan. Tätä täytyy harjotella lissää.

Kaukokäskyt ihan ok, vaikka liikku ehkä 10-20cm.. Pittää viilata, mutta kohtuu tyytyväinen olen silti.

Liikheestä istuminen Miromaisen hias, mutta oikea asento eikä valunu.

Noudot muuten ok, paitsi metallisen palautti tyypillisesti ravila. Hyppynoudossa ei ongelmia.

Seuraamista pieniä pätkiä namit kourassa.. Jonku pitäs ottaa videolle että näkis paremmin, mutta ihan ok:lta tuntu.

Luoksetulon seisomisia otin taas lyhyeltä matkalta.. Tämä on tällä hetkelä ehottomasti meän heikoin lenkki. Reeniä reeniä.

Perusasiat tällä hetkelä on ihan kivala mallila, mutta vaatii paaaljon viilausta.. Mutta ko nyt mennee hyvin, niin eiköhän se huomena mene huonosti! :D Nyt pari päivää taas taukoa ja sitten parina päivänä ens viikola pieniä reenejä.