Aamula otin uusiksi tunnarin. Ensin 5 väärää läjässä, oma takana. Se ok. Sitten kopio eilisestä, kapulat ympyrässä ja oma klo 9 kohala. Ei ongelmaa. Sitten 5 väärää lissää, ne levitetty laajale ja oma seassa, haisteli kohtuu maltillisesti, mutta toi väärän. Siihen matalalla äänelä painostava, kulmat kurtussa "hyyyiii, väääärä.. mene pois!" ja häätö. Sitten uusiksi, mutta hajustin vähän ommaa vähän pitemphään. Tämä ok ja siitä superpalkka!

Eli tästä lähtien reeneissä paaaljon vääriä laajale, että joutuu oikeasti tekheen töitä ja saa kasvatettua malttia. Selvästikki jos se oma ei heti löyvy (varsinki häiriössä), niin sitten napathaan joku vain. Uskon että tästä tullee vielä hyvä ja "varma". Miro tietää kyllä mitä pittää tehä, muttei malta.

Muuten olen mietiskelly jatkosuunnitelmia reenaamisen suhteen niin, että liikheitten palkkaukseen opetelhaan joku hillitty tyyli, mistä Miro tietää että oikein meni ja palkka tullee kyllä myöhemmin. Seuraamisseen häirönsietoa ja kontaktin parantamista..En ole kyllä varma miten sitä reenaan. Täytyy mietiskellä ja kysellä neuvoja.. :)

Ohjatussa (ja muissaki liikheissä) pittää reenata paljon sitä, että ei kääntyis kattohmaan liikkuria vaan tuijottas vain ja ainoasthaan minua.

Paikallaolojen levottomuutheen (haistehluun ja kuikuihluun) en tiä vielä ratkasua.. Tuttujen koirien kans ongelmaa ei ole, joten omissa reeneissä reenaaminen vaikeaa, ja miten siihen ylipääthään puuttuu jos tilasuus tullee?! Neuvoja otethaan enemmän ko mielelhään vasthaan...
Nyt ko mietin, niin Oulun voi kokheessa ongelmaa ei ollu.. Sielä Miro oli alussa haistellu kyllä maata hetken heti liikheen alussa, mutta lopun aikaa makasi ko sfinksi ja tuijotti piilole käsin.. Pittääki tarkistaa, että oliko silloin vieruskaverit uroksia.. Nyt siis vieressä outo, leikattu narttu..

Mutta tästä on hyvä jatkaa. Helmikuussa vasta seuraava koitos ja siihen mennessä saahaan paljon joko hiottua tai pilattua! :D