Varoitus! Seuraava teksti sisältää runsaasti itsensä ja koiransa kehua! :D

Tänhään oli yks niistä päivistä ko kaikki mennee naphiin! Startathiin Miron kans Voittajaluokassa täälä Torniossa, Lempeän Allan Aulan arvostellessa, ja saathiin tulokseksi 312 pistettä, VOI 1, KP ja luokkavoitto!!! Aivan mieletöntä!! Mahtava tunne! :) Miro oli niiiin PRO, vaikka parannettavvaaki toki jäi.. Mutta olen ihan super tyytyväinen Miron ilhmeesseen, työskentelhyyn ja keskittymisseen!
Ruuthuun meni ko raketti ja pyssäytyskäskyn huusin varhmaan kaks metriä ennen ruutua ja hyvin pysähty viivojen sisäle! Seuraaminen oli huononpaa ko normaalisti ja kaukokäskyssä tarvi ensmäiseen noussuun kaksoiskäskyn ko tuijotteli muuale ko annoin ensmäisen. Loppu oli tosi hyvä. Seuraamisesta ja Kaukoista tuli ysit, loput oliki sitten kymppejä. Kaukojen viimistä käskyä antaessa jo nauratti, ko tiesin että selkeä ykkönen on tulossa.. :) Tuomarilta pyytelin anhteeksi riehakasta koiran kiittämistä viimisen liikheen jälkheen, mutta ko en vain voinu mieltäni malttaa!! :D

Ennen koetta Miro makas kevythäkissä selälhään tai muuten ihan rentoreiskana ja veteli hirsiä. Ja sitten ko sen otti tekehmään töitä, niin oli ko eri koira! Uskomaton pakkaus!! :) Ja taas ko kokheen ja runsaitten palkittemisten jälkheen laitoin sen takasi häkhiin, niin sama homma, krooh pyyh kuulu vain.. ;)

Mutta nyt sitten hiohmaan EVL:n liikheitä ja katothaan jos käytäs seku marraskuussa sitäki kokkeilemassa. ;) Mutta nyt kuohari kylhmään ja Mirole iltapalaksi hyvin ansaittu maksalaatikko!


Miro  ja palkintosaalis.. :)