Mirosta tuli taas rapakelien kunniaksi kalju! :) Ihanaa, ravan kantaminen sisäle loppu ko seihnään! Tosin Mirosta tuli taas himpun verran ruma.. :D Noh, kyllä se siitä tasottuu..

893323.jpg

"kaljuaappansson" ;)

893326.jpg

Mettälammela

TOKOa olhaan joku verran lähes päivittäin reenailtu ja ihan kohtuulliseti on mennykki. Tähän asti vain olhaan päästy reenaahmaan yksin, että saa nähä miten käy ko päästhään ryhmätilantheesseen.. Noh, ensmäisseen kokheesseen on vielä kuukausi aikaa, ja tavotheena on että koira pyssyy kentälä karkaamatta suorituksen ajan, eikä innostu kukkoilehmaan muile uroksille.. :D Ens kesäle voitais laittaa tavotheeksi ensmäinen ykköstulos ALO luokasta.. :)

893327.jpg

Seuraamista.. :) (emäntä oli niin pöllähtähneen näkönen, että piti rajata pois.. :D)

893325.jpg

Takkaa voi niinki näyttää :)

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> Hakureenit ei sitten mennykhään ihan naphiin, mutta tämän epäonnistumisen laitan omhaan piikhiin aluevalinnan heikkouen vuoksi.. Tyhmyyttäni menin maalimiesten kotia ja heän takapihan methään reenaahmaan. Noh, silähän asustaa vakituisesti kolme mäyräkoiraa ja jostaki kumman syystä (heh, heh) Miro keskitty hajuihin, eikä maalimiehhiin.. noh, ens kerrala paremmalla tuurila ja ohjaajan paremmalla JÄRJENkäytölä!!! :)