Katsahdus menneeseen vuoteen ja tavoitteita vuodelle 2012

Taakse jäävän vuosi oli jälleen mukava harrastusvuosi. Jenna nosti Miron agilityssa kolmosiin ja minulle jäi vaatimattomasti tehtäväksi voittonollien metsästäminen maxi-bortsujen joukossa. :D  Agivalio taitaa olla meille sellainen "liian suuri tavoite" saavutetttavaksi, mutta jos joskus edes muutamia nollia saataisiin aikaisesksi, niin olisin tyytyväinen. Miehen työt ovat kyllä haitanneet harrastuksiamme ja tällä treenitahdilla ei kyllä mahdottomia edistytä, mutta josko kevään aikana olisi parempi tuuri ja pääsisimme paremmin treenaamaan.

Tokossa startattiin huvin vuoksi kolmesti, yksi hieno ykköstulos saatiin sekä kaksi enemmän tai vähemmän ryssittyä kakkosta. :P Piirinmestaruushopeakin saatiin kuin lahjaksi.
Ensi vuodelle tavoitteena olisi yrittää metsästää Ruotsista se yksi evl ykkönen, mutta nähtäväksi jää jaksetaanko sitä varten treenailla... Isompi juttu tokon puolella ehkä onkin se, että syksyllä suoritin liikkeenohjaajakurssin ja tammikuussa olisi edessä ekat oikeat liikkuroinnit tokokokeissa, jännittää!

BH-kokeen läpäisimme Miron kanssa syksyllä ja ensi kesänä päätavoitteemme onkin startata pk-haussa. Toivottavasti tämä haave toteutuu ja saataisiin tuloskin sieltä. :) Mutta kuten agitreenejä, myös hakutreenejä haittaa itsestäni riippumattomat syyt. ;) Toivotaan kuitenki, että treeniä saataisiin tarpeeksi.

Miron ja Nean pennut täyttävät 3 vuotta tammikuussa ja mukavia poikia kuuluvat olevan. :) Miron ja Alman pennut tulevat kohta 1,5-vuotiaiksi ja terveystuloksia alkaa pikkuhiljaa tulla näistä hyväluonteisista lapsukaisista. Ensimäisenä kattavat terveystarkastukset on käynyt läpi Ninja (VP's Princesa de Nieve) ja tulokset ovat mitä mainioimmat, lonkat A/A, kyynärät 0/0 tgaa neg, kilpparit ok, silmät ja polvet terveet, PRA kantaja.  Reimalla (VP's Dueño de Noche Polar) oli huonompi tuuri ja silmistä löytyi nodulaarinen granulomatoottinen episkleriitti -silmäsairaus. Lisäksi Reiman toinen palli jäi vatsaonteloon ja Reima kastroitiinkin joulun alla. Samalla otettiin luustokuvat ja vastauksia odotellaan.

Mutta tällaista tällä kertaa. Itse yritän olla vähän ahkerampit bloggaaja ja kirjoitella päivitystä agi- ja hakutreeneistä!