Tänhään oli Miron ja Jennan ensmäiset yhteis-startit agikisoissa ja hienosti meni! Ensin kerrottakoon kuitenkin, että Jenna veti oman mini-koiransa kanssa upeasti tuplanollavoitot!!! Uskomattoman hienoa! Onnea Jenna ja Pekko!

Miron kans sattu pienet "tapaturmat", ja molemmilla radoilla tuli harmillisesti yksi rima alas. Ekala radalla rima tuli jossain keskivaiheilla alas jostaki ihmeen syystä... Olisko ponnistus ollut vähän heikossa kohtaa, tai olisko pohja luistanu aavistuksen alta, tai sitten Miro vain ponnisti laiskasti... Mutta muuten tosi hieno rata. Miro oli hyvin kuulola, hienot kontaktit, hyvät kepit, mukavat tiukat kaarrokset jne jne. Aikakin jäi n 9 sek alle ihanteen. Tällä tuloksella, 5vp, Miro ja Jenna sijottu viidensiksi/18!

Toinen rata oli hyppyrata, joka oli melko haasteellinen ykkösluokan radaksi. Sisälsi tiukkoja ohjauskuvioita, joita Jenna vähän jännitti etukäteen. Etukäteispeloista huolimatta kaikki pelätyt kohdat meni hienosti ja näyttikin jo siltä, että nolla sieltä tulla tupsahtaa, mutta juuri ennen viimeistä estettä tuli pientä "nollatuuletusta" niin yleisön, kuin Jennankin osalta, minkä seurauksena Miro käänty katsomaan Jennaa, että "häh" ja samala tuputti viimisen riman alas.. Voi harmi... :P Noh, oppia elämä kaikki. Tästä lähtien varmasti kaikki muistaa, että keppien jälkeen tulee vielä kaksi kuviteltua ylimäärästä keppiä ja viiminen este on vasta kehänauha! ;) Eli viedään radat rauhassa loppuun asti, samoin kuin kepitkin! ;)
Mutta ei se mithään, koska tämäki rata oli muuten upea! (ainaki näin maallikon silmin..;)) Sijotus jälleen viides viidellä virhepisteellä! :)

Noh, eikä tässä vielä kaikki. Päivän kolmas startti oli Torkkin kakkosjoukkueessa piirinmestaruuskisoissa nyt illalla. Ja Wau, Jenna ja Miro veti hienon nollan! Sääli että joukkuestartit oli epävirallisia.. :P :)  Tämä suoritus siivitti kuitenkin joukkueemme piirinmestaruushopealle, häviten vain 1,5 sekuntia Torkkin hienolle ykkösjoukkueelle! :) Hyvä Torkk ja etenkin HYVÄ JENNA JA MIRO!!! Kyllä Jenna on oikea lottovoitto meille! En olis voinu parempaa ja sopivampaa lainaohjaajaa Mirolle saada!! Kiitos Jenna ja toivottavasti jaksat vielä pitkään tuota luupäistä kikkurasankaria! :)
Nyt sitten vain kohti uusia haasteita ja Rovaniemen agistartteja, jotka ovat kahden viikon päästä! Tuskin maltan oottaa... :)


Lophuun reenikuva piristykseksi! :) Jenna piilottellee Mirtsun takana.. :)