Miro on saanut viikon ajan nauttia ihanasta naisseurasta! :) Nimittäin Miron morsian Nea (Zorrazo Dulcinea) on ollut meillä kyläilemässä. Alkuviikko meni tutustuessa ja Neaa lämmitellessä. Nea selvästikin halusi ensin tehdä selväksi, että on leidi eikä "helppo nakki"! Loppuviikosta Nea olikin jo hyväksynyt Miron puolisokseen, vaikka meistä ihmisistä näytti jo huolestuttavasti siltä, että Miro oli uupunut alkuviikon yrittämisestä ja luovuttanut neidin suhteen, eikä näyttänyt pistävän enää rikkaakaan ristiin astuakseen..

Mutta jälleen kerran, koira on ihmistä viisaampi.. :) Eilen lauantaina (kun aika oli juoksun puolesta vihdoin kypsä) Miro teki miehen työn ja luonto ajoi tikanpojan puuhun, minun seuratessa ikkunasta, etten "pomona" loisi turhia paineita. Tänään otettiin touhut uusiksi ja Miro astui jo hyvin määrätietoisesti kuin vanha tekijä, . :)

Nyt sitten odotellaan, saadaanko pikku-Miroja ja pikku-Neasia tammi-helmikuun vaihteessa. Parhaansa on koirat ainakin yrittäneet unelmamme toteuttamiseksi ja jatko on "korkeemman käres.." :) Joulun välipäivinä Nea todennäköisesti ultrataan että nähdään onko masussa elämää.. :) Nyt siis vain odotellaan ja toivotaan parasta..

Alla kuvia "helluparista".. :)

2106149.jpg

Ja Miron tyylinäyte kauniimman sukupuolen pehmittämisestä..

2105949.jpg

2105950.jpg

2105952.jpg

2105954.jpg