Kävästiin Miron kanssa Pellon KV- piirinmestaruustokoissa pyörähtämässä ja no joo, ois voinu olla käymättäki! :D Tuomarina oli todella tiukkalinjainen Päivi Lamminen. Liikkeet kahdessa osassa, ruudusta poikki.

Miro oli halliin tullessa tapansa mukaan nokka maassa, mutta vastoin odotuksiani enää kehässä haistelu ei ollut kovinkaan pahaa. Suurin häiriö oli loppupalkan tekemä megamagneetti, joka toikin meille keltaisen kortin, kun Miro pyörähti ulkona kehästä kun herpaannuin liikkeiden välillä sekunnin sadasosaksi. Tästä eteenpäin palkka tulee _vain ja ainoastaan_ taskusta!! Häkin luona palkkaa ei enää tipu PISTE.

Paikallaolot olivat ihan ok, himpun verran oli haistelua ollut. Seuraaminen meni ihan kivasti, mutta sitten idarissa tuli meidän ensimäinen moka, järjestys oli maahan-istu-seiso Miron istuminen meni seisomiseksi. :( Luoksetulo oli hyvä.

Mutta sitten ruutu, voi itkupotkuraivari. :( Miro teki sellaisen, mitä ei _ikinä_ ennen ole tehnyt, eli jäi puoliksi merkin kehän ulkopuolelle, meni siis merkistä "yli". Lähetyksen ja pysäytyskäskyn tein kuten aina, mutta Miro heittää yli ja menee puolen koiran verran merkin rinkulasta ulos! Siis häh, olin ihan kummissani. Uusi merkkikäsky ja pysäytys -> korjasi ja loppu oli oikein mainio. Olin ihan ymmälläni, että mitä ihmettä kunnes seuraavaa koirakkoa seuratessani tajusin mitä Miron päässä todennäköisesti tapahtui. Idarin siniset merkkiämpärit oli sijoitettu kehän ulkopuolelle suorassa linjassa merkin taakse ja me treenaamme kotona useinmiten sinisillä äpäreillä. Oli siis tod.näk. menossa sinne. Noh oppia ikä kaikki, nyt tiedetään että millaista häiriötä treenataan seuraavaksi, jos enää treenataa saati sitten kisataan. :)

Noudot onneksi menivät sitten mukavasti. Alla kaikkien liikkeiden pisteet ja sulkuihin selitys mistä pisteet lähti.

Istuminen 9½ (haistelu)
Paikkamakuu 8 (haistelu, pieni rauhattomuus lopussa (hinkusi jo palkkakupille))
Seuraaminen 8 (taisi olla ihan kohtuullista kun näinkin hyvät pisteet saimme. ;))
Idari 6 (istumisen seisominen ja varmaan hitaat "jäämiset")
Luoksetulo 8½ (hmmm, olisko ollu vauhdista tms, en tiä. stopit oli minusta hyvät)
Ruutu 6 (se merkki, se merkki)
Ohjattu 8½ (hidas palautus)
Metallinouto 8 (hidas palautus)
Tunnari 8½ (hidas palautus)
Kaukot 8 (eteni vissiin 10-20 cm?, tuomari näytti vaaksaa kun kertoi etenemisestä)

Yht. siis 251,5 pistettä -> EVL2, sij. 2./7, piirinmestaruushopeaa.

Ykköstuloksen rajahan on 256 pistettä, eli vaivaiset 4,5 jäi siitä vajaaksi. Arvostelu oli tasoa MM-toko, mutta voi pojat että harmittaa nuo kaks kutosta, hitsi, niihin kaatu meän ykkönen. :( Niin pienestä se on kiini joskus.
PM hopea tuli kuin lahjaksi, kun moni hienosti alun vetänyt koirakko nollasi liikkeen tai kaksi loppupään liikkeistä. :( Hopeasija tuntuu kaikelta muulta kuin ansaitulta...