Toko:

Ruutu tuntuu olevan tällä hetkelä hyvälä mallila.. Jes! Ko pysys vain. Mennee ruuthuun mukavaa vauhtia ja 9 kertaa kymmenestä on täysin nauhojen sisälä, joskus etutassut jää nauhan pääle.. :( Mutta kovin tyytyväinen olen, varsinki ko vertaa tilantheesseen mikä oli ennen ko alotin koko ruutu-touhun alusta.. :P

Tunnaria olen ottanu niin, että väärät ensin kasassa, oma niitten takana ja sitten perhään kisamaisesti.. Viikonloppuna tein ekkaa kertaa näin, miehen ystävällisellä avustuksela.. Eka meni vähän piehleen ko anoppilan nurkhiin majottunu kolli-kissa ilmesty just kesken treenin siihen meän ja kapuloitten välhiin, eikä Miro voinu mieltänsä malttaa ja pölhäytti kissan puuliitehriin.. Noh. järkevä ohjaaja oli keskeyttäny koko touhun ja ottanu vartin päästä uuesti, mutta tyhmä ohjaaja otti ja lähetti Miron kapuloile, mutta Miro jäi haistehleen kissan hajuja ja vasta toisela käskylä meni väärien kapuloitten tykö ja poimi niistä yhen.. Noh, sitten tein niin, että näppäsin kapulaa sen verran, että se tippu maahan ja sitten häivyin tilantheesta.. Minuutin päästä tulin takasi ja otethiin uusiksi ja johan maltto hakea oman sieltä väärien takkaa. Sitten perhään kisamaisesti ja taas oikea ja superkehut! :)
Maanantaina otin tunnarin sitten taas kentälä ja Miro tutki pitkään väärien kassaa (ja maata, grrr) ja olin jo varma että prkle, väärän se tuo, mutta sitten se hokasi että takana oli vielä yks ja toi sen! jes! Sitten kapulat ympyrässä ja haisteli taas luvattoman kauan, mutta onneksi toi oman, huh!

Luoksetulon pyssäytyksessä huomasin uuen keinon, jolla Miro pysähtyy ko seihnään (usseimmiten).. Eli heitän avokämmenellä alakautta namin, tai sitten jätän takapalkan ja käelä sama liike.. Tätä täytyy käyttää ja reenata.. Ehkä tästä versiosta sais hyvän aikaseksi.. lelua heittämällä ei ole yhtä hyvä.. Katothaan..

Kaukokäskyt ihan ok minun makhuun.. PAITSI että nyt on tehny joskus sitä, ettei keskity ja vaiha yhelä käskylä.. silloin en anna toista käskyä, vaan käyn korjaamassa.. muuten kyllä hyvä..kunhan keskittyy..

Noudot muuten ok, mutta metallin pallauttaa ravila.. :/ Mutta siihen en nyt tällä errää puutu.. ote kuiten on hyvä ja on nuita muita hinkattavia asioita.. Hyppynouto tosi hyvä, vaikka välilä heitän tahallani vinhoon, niin silti hyppää palatessa..

Seuraaminen paranehmaan päin ja liikheestä istumiset hithaat, mutta olen tyytyväinen että istuu eikä jää seisohmaan..

Eniten huolettaa tuo tunnari, mutta ei muuta ko harjottelua, harjottelua, harjottelua!

 

Agi:

Tänhään oli meän toinen agitunti.. Otethiin puomia, apuohjaajat ei meinannu perässä pysyä ko jätkä paineli täysilä namialustaa kohti.. :D Eli ei pahasti jännittäny.. ;)

Putkea otima kans. Siinä meinaa aina välilä painaa ohi, mutta sitten ko tajuaa mennä putkeen niin painaa sata lasissa.. :)

Sitten matalaa rengasta, kerran pujahti sivusta ko apuohjaaja hihnan toisessa päässä ei ollu tarkkana.. :) Ja pari kertaa olis halunnu sivusta, mutta ei päässy ja sitten tuli oikeasta raosta.. :)

Sitten esteen kiertoa ja matala paluuhyppy, ne mukavasti.. :)

Selvästi Miro oli enemmän asiassa ko viimeksi.. Hyvää tekkee tämmöset häslinkireenit missä paljon koiria.. :)

 

Lopuksi vielä uutisia koiraenkeli-Roosasta.. Eviran ruuminavauksessa kävi ilmi, ettei Roosan munuaisissa (tai missään muussakaan elimessä) ollutkaan mitään synnynnäistä/perinnöllistä vikaa! Täällä, Miron kasvattajan blogissa asiasta tarkemmin..